Naar inhoud

BeneFitspas

Met de BeneFitspas krijgt u korting bij meer dan 200 bedrijven

U kunt gebruik maken van de BeneFitspas als u een bijstandsuitkering heeft of een inkomen op bijstandsniveau.
De ledenpas van BeneFits is een kortingspas voor jong en oud. Iedereen kan lid worden. Inwoners met een laag inkomen met een laag inkomen krijgen de pas gratis.

U krijgt korting bij zo'n 250 aangesloten bedrijven. Bijvoorbeeld op uw zorgverzekering bij CZ. Of bij Laco Glanerbrook, bakkerij Dukers en vele andere winkels in uw gemeente. Daarnaast levert BeneFits diensten aan huis met korting. Denk bijvoorbeeld aan de kapper, of de pedicure. Voor een actueel overzicht van alle aangesloten bedrijven kijkt u op www.bene-fits.nl.

Aanvragen

Hoe u de BeneFitspas aanvraagt is afhankelijk van uw situatie.

U heeft een bijstandsuitkering of inkomen op bijstandsniveau

U vraagt de BeneFitspas aan via uw casemanager.

U heeft een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm

U kunt de kosten van de pas misschien vergoed krijgen. Bel ons op 046 477 71 30.

U heeft geen inkomen op bijstandsniveau

U kunt de pas ook aanvragen, maar u betaalt het lidmaatschap zelf. Lid worden kost € 20,50 per jaar. Aanmelden kan dan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar telefoonnummer 046 20 40 628.

Verlengen

Heeft u een uitkering en al een gratis Mijn BeneFitspas via Vidar? Dan hoeft u niets te doen. Uw kortingspas wordt automatisch verlengd.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl. Of bel naar Mijn Benefits op 046 20 40 628.