Naar inhoud

21 oktober: Euregionale Jobfair!

26 september 2021

Met genoegen nodigt Vidar u alvast uit voor de Euregionale Jobfair, die op 21 oktober 2021 van 10.00 uur tot 16.00 uur wordt georganiseerd in het MECC Maastricht. De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten.

Euregionale Jobfair

Zuid Limburg grenst voor slechts 6 km aan Nederland en voor 220 km aan het buitenland. Toch is het niet vanzelfsprekend dat we voor een nieuwe baan de grenzen overgaan.

Als we de grenzen echter wegdenken, tellen we 4 miljoen inwoners en maar liefst 2,2 miljoen banen, en dat alles binnen 1 uur reistijd. 

In 2016 en 2018 zijn de Servicepunten Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling ontstaan. Deze servicepunten hebben zich ten doel gesteld om werkgevers en werkzoekenden in de grensregio met elkaar te verbinden. Vidar is hier partner van.

Een van de velen initiatieven leidde uiteindelijk ook tot deze unieke Euregionale Jobfair in Zuid-Limburg. Nog mooier is het dat we deze kunnen combineren met het euregionale netwerkevenement Limburg Leads.

De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit de regio Sittard-Geleen zullen o.a. Spie en Koraal aanwezig zijn als standhouder.

Samen met de (eu)regionale stakeholders (de regionale werkgeversservicepunten, het UWV, VDAB, Bundesagentur, Jobcenter) en het Grensinfopunt en Eures, worden deze dag diverse workshops rondom grensoverschrijdend werken verzorgd.

Een unieke kans voor werkgevers, werkzoekenden maar zeker ook ondernemers en ketenpartners om zich goed te laten informeren over alle kansen die onze mooie euregio ons biedt:

  • 10.00 – 16.00 uur
  • MECC Maastricht
  • Gratis toegang tot de Jobfair
  • Gratis toegang tot de workshops

Meld je snel aan via deze link:
Aanmeldformulier Euregionale Jobfair