Naar inhoud

Vidar biedt kansen

21 oktober 2021

‘Werk voorop, kansen voor iedereen!’ is de slogan waarmee Vidar dagelijks mensen begeleidt bij het vinden van passend werk. Daarom nodigt Vidar kandidaten uit om een kijkje te nemen bij bedrijven onder de noemer ‘Vidar biedt kansen’. Zo kunnen kandidaten van dichtbij zien en beleven wat er allemaal komt kijken bij een baan bij een bepaald bedrijf.

Deze week liet PostNL gedurende twee ochtenden zien welke werkzaamheden er allemaal plaatsvinden in het pakkettensorteer- en distributiecentrum in Born. Een bruisend en veelzijdig logistiek bedrijf waar de kandidaten van Vidar uitleg kregen over hoe het proces van sorteren en bezorgen van pakketten eruit ziet.  

Met veel enthousiasme verzorgden medewerkers van Vidar de begeleiding van de bezoekers. Na een kopje koffie met wat lekkers en een rondleiding konden bezoekers meteen bij een jobcoach terecht voor een kort gesprek over welke kansen en mogelijkheden Vidar en PostNL hen gezamenlijk kan bieden. We blikken terug op twee succesvolle bijeenkomsten voor zowel PostNL, Vidar en haar kandidaten.

Vidarbiedtkansen 3
Vidarbiedtkansen 4
Vidarbiedtkansen 5